perjantai 10. joulukuuta 2010

Joulukortit meinasivat mennä pipariksi

Suunnittelin tekeväni upeita "pitsikortteja" spraymaalilla ja pitsillä. Ystäväni oli tehnyt mökilleen esim. penkin istuimia ja vitriiniin savulasisen oven sillä tyylillä ja ihastuin siihen käden jälkeen heti. Levitin sanomalehdet keittiönpöydälle ja aloin sprayaamaan ja huomasin että "ei mennyt kuin Strömsössä"....Maali tuli niin voimakkaasti että minun pikku muotit lensivät heti ilmaan ja vaikka olisivat pysyneet paikallaan niin koko keittiö olisi muuttunut kullan väriseksi. Pitäisi siis olla askartelu huone -jatkan haaveilua sen suhteen.

Piti sitten äkkiseltään ottaa vara-suunnitelma kehiin ja minähän näppäränä likkana tartuin itse kynään. Uhmasin ala-asteen opettajaakin joka minulle sanoi: Kuule XXXX, et sinä osaa piirtää! Tiedän että tyylini on hitusen naivistinen (ai vähän) mutta ajattelin että tehdään sitten kortit ihan tuolla omalla tyylillä.



Teettekö tekin itse kortit vai ostatteko valmiit kaupasta? Itse pidän kaikista korteita, varsinkin niiden saamisesta. On se jännää odotella joka joulu niitä kortteja.

Hauskaa viikonloppua!



2 kommenttia:

  1. Tänä vuonna mennään kuvakorteilla. Olen laiska :)

    kivan pirteät kortit!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja noissa korteissa ei muuten nokka kauan tuhissut, suosittelen ensi vuoden varalle ;)

    VastaaPoista